DIGITAL BRANDS

Our Digital Brands

Με ένα ευρύ δίκτυο ιστοσελίδων διαφοροποιημένης θεματολογίας και με μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα με πέραν των 40 εξειδικευμένων στελεχών, η MC Digital Media Ltd πρωτοπορεί και ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αυξάνοντας συνεχώς την απήχηση και την δυναμική της.

Στόχος μας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να εδραιωνόμαστε στη συνείδηση του  αναγνώστη, για την έγκαιρη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, μακριά από σκοπιμότητες και με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τριάντα ιστοσελίδες ανήκουν στο δυναμικό της MC MEDIA και καλύπτουν τον πιο απαιτητικό αναγνώστη ως προς τη θεματολογία αλλά και το περιεχόμενο.

CYPRUSTIMES.COM

Η ενημερωτική ιστοσελίδα Cyprus Times με άποψη και μαχητικότητα πάει την ηλεκτρονική ενημέρωση ένα βήμα πιο μπροστά, μεταφέροντας την είδηση άμεσα, ξεκάθαρα, αποκαλυπτικά και τεκμηριωμένα.

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, δίνει το στίγμα της μέσα απ’ τις ανταποκρίσεις στην καρδιά των γεγονότων, τις ζωντανές συνδέσεις με εικόνα μέσω live streaming την ώρα των μεγάλων εξελίξεων, με την κριτική της διάθεση και ταχύτητα.

Ότι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο Αξιόπιστα, Υπεύθυνα και Ψύχραιμα!

 

[COUNTER_NUMBER id=638]

PROTATHLIMA.COM

Το πληρέστερο αθλητικό portal της Κύπρου με ολοκληρωμένο αθλητικό περιεχόμενο! Ειδήσεις από το κυπριακό και το διεθνές ποδόσφαιρο, καθώς και ενημέρωση για τα υπόλοιπα αθλήματα, με Αξιοπιστία, Εγκυρότητα και Αντικειμενικότητα.

Το Protathlima.com είναι εδώ για να προσφέρει τη διαφοροποιημένη αθλητική ενημέρωση, με σεβασμό προς το αναγνωστικό κοινό και με μοναδικό στόχο την πληρέστερη αθλητική ενημέρωση στην Κύπρο.

Η άρτια στελεχωμένη ομάδα αθλητικών συντακτών παρουσιάζει καθημερινά στο αναγνωστικό κοινό αθλητική ενημέρωση για το ποδόσφαιρο, την καλαθόσφαιρα και όλα τα αθλήματα, μέσα από συνεχής ροή ειδήσεων, πλούσια φωτορεπορτάζ, videos, live streaming, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και αφιερώματα. Επιπρόσθετα, μέσα από τις κατηγορίες Akadimies, Mikres Katigories και Mr.Bet, προσφέρει ακόμη περισσότερα θέματα ενημέρωσης στο υψηλότερο επίπεδο!

Το Protathlima.com δικαίως έχει καθιερωθεί στην συνείδηση του αναγνώστη ως το πληρέστερο αθλητικό portal!

[COUNTER_NUMBER id=671]

SHOOTANDGOAL.COM

Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Κύπρου με 20 χρόνια ιστορία!

Η ιστοσελίδα Shootandgoal.com άνοιξε τον δρόμο της διαδικτυακής ενημέρωσης για τον αθλητισμό πριν από δύο δεκαετίες, χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με το φανατικό αναγνωστικό της κοινό που την ακολουθεί ακατάπαυστα!

Πλήρως ανανεωμένο και ενισχυμένο με μία έμπειρη ομάδα αθλητικογράφων, συνεχίζει να προσφέρει στο αθλητικό κοινό της Κύπρου έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. Αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα στην Κύπρο και το εξωτερικό, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ζωντανές καλύψεις των αγώνων ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, καυτά παρασκήνια και καυστικές στήλες με σχόλια που μόνο στο Shootandgoal θα διαβάσετε!

 

[COUNTER_NUMBER id=674]

SHOWBIZ.COM.CY

Η πρώτη lifestyle ιστοσελίδα, μοναδική στο είδος της, σερβίρει σε κάθε κλικ τα πιο “καυτά” και σημαντικά θέματα του κυπριακού και διεθνές star system!

Οι αναγνώστες ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα κοσμικά νέα και κους-κους της επικαιρότητας, παραθέτοντας παρασκηνιακές και αποκλειστικές πληροφορίες σε θέματα που αφορούν την κυπριακή showbiz!

Ενότητες όπως Music Times και Σχέσεις δίνουν μια διαφορετική νότα στο φανατικό αναγνωστικό κοινό της Showbiz, προβάλλοντας την εναλλακτική ενημέρωση, πάντoτε με εγκυρότητα, αντικειμενικότητα και σεβασμό!

[COUNTER_NUMBER id=677]

LADYTIMES.COM.CY

Το πρώτο 100% γυναικείο πόρταλ που κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλοπάτι της γυναικείας συνείδησης!

Η ιστοσελίδα που κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή της κάθε γυναίκας χάρη στις φρέσκιες ιδέες και λύσεις που προτείνει σε θέματα που αφορούν ομορφιά, fitness, οικογένεια, μόδα, ερωτική ζωή και τόσα άλλα.

Με ποικίλη και άκρως ενδιαφέρουσα ύλη η οποία ασχολείται με τον όμορφο κόσμο της γυναίκας, της μόδας και της ομορφιάς, η ιστοσελίδα Ladytimes.com.cy παρέχει λύσεις και προτάσεις στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της σημερινής γυναίκας και μαμάς.

Οι θεματικές ενότητες Mommy’s Blog, My Cooking δίνουν άλλη διάσταση στον γυναικείο κόσμο. Διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές, γυμναστές, γιατροί, εκπαιδευτικοί και πολλοί άλλοι επαγγελματίες, παρέχουν συμβουλές και δίνουν απαντήσεις σε όλους τους γυναικείου προβληματισμούς! Η θεματολογία συμπληρώνεται με ταξιδιωτικές προτάσεις σε εξωτικούς προορισμούς, αποκλειστικές συνεντεύξεις αλλά και προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι, ότι ψάχνει, δηλαδή, η γυναίκα του σήμερα στην πιο θηλυκή της μορφή!

[COUNTER_NUMBER id=694]

CFL.COM.CY

Το πρώτο διαδραστικό παιχνίδι στην Κύπρο που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν την δική τους “Dream Team” με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές του Κυπριακού Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας!

Έχοντας συμπληρώσει αισίως 3 χρόνια ζωής, απαριθμεί πέραν των 20000 συνδρομητών οι οποίοι διαγωνίζονται για τα μεγάλα δώρα του μοναδικού αυτού διαδραστικού παιχνιδιού!

Ως το μοναδικό παιχνίδι στο είδος του ανά το παγκύπριο, αγαπήθηκε φανατικά όσο κανένα άλλο από τον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του κυπριακού ποδοσφαίρου που συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτό μέσα απ’ τα διάφορα Premium  Leagues!

[COUNTER_NUMBER id=695]

EUROKERDOS.COM

Στο δυναμικό της MC DIGITAL MEDIA, εντάσσεται το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό Eυρωκέρδος, με αδιάλειπτη παρουσία από το 1999, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή.

Η ένταξη του Eυρωκέρδος στην πλατφόρμα του Ομίλου, ενισχύει την ποιοτική, αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματική και πολιτικοοικονομική ζωή της Κύπρου, της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Με τον ίδιο σεβασμό στον αναγνώστη και προσήλωση στην άμεση, αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση.

[COUNTER_NUMBER id=695]

CYPRUSJOBS.COM.CY

Η γνωστή πλατφόρμα ανεύρεσης εργασιών Cyprus Jobs, εντάχθηκε στον Όμιλο με σκοπό να προσφέρει βοήθειες σε κοινό και εταιρείες που αναζητούν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να στελεχωθούν.

Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες εργασίας, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να δημοσιεύσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε παγκύπρια βάση δεδομένων, απ’ όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρείες παντού στην Κύπρο.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν και μέσα από το εύχρηστο Application της πλατφόρμας Cyprus Jobs. Με την εφαρμογή αυτή ο καθένας μπορεί εύκολα και γρήγορα να ψάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του!

TRUSTWORKS.ONLINE

Η Νο1 εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών διαδικτυακής υποστήριξης!

Η Trust Online Solutions απευθύνεται σε όλους όσους ψάχνουν ολοκληρωμένες διαδικτυακές λύσεις για την εταιρεία τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να..εμπιστευτούν τους ειδικούς!

Η Trust Online Solutions παρέχει υπηρεσίες όπως:

 

  • Website Design
  • Graphic Design
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Social Media Management

ICONPRPARTNERS.COM

Η πρώτη εταιρεία ολοκληρωμένης υποστήριξης και υπηρεσιών εταιρικής, αθλητικής και ατομικής εικόνας στην Κύπρο!

Η ICON PR e-PARTNERS έχοντας συμπληρώσει αισίως έναν απόλυτα πετυχημένο χρόνο λειτουργίας στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, έχει ως απώτερο στόχο την βελτίωση, εξέλιξη και το κτίσιμο εικόνας μέσα από την σωστή επικοινωνία.

Η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των συνεργατών της μέσα από τα προνόμια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει, κάτι που την καθιστά μοναδική στο είδος της.

Μέσα από μια κορυφαία ομάδα από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό διαχείρισης πελατών, διασφαλίζεται η σωστή ανταπόκριση στις ανάγκες, στις δυνατότητες, στις αδυναμίες και στους στόχους που θέτονται, για σωστή κάλυψη των σύγχρονων τάσεων και εξελίξεων της εποχής.

Scroll to Top