8 χρόνια MC DIGITAL MEDIA! Ήταν όλοι εκεί στο λαμπερό πάρτι (video-pics)

Μία λαμπερή βραδιά, με εκλεκτούς προσκεκλημένους με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων παρουσίας της MC DIGITAL MEDIA στο χώρο της ενημέρωσης!

Μία βραδιά γεμάτη λάμψη, στην παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της πολιτικής, του αθλητισμού, τον επιχειρηματικό και διαφημιστικό κόσμο, το χώρο της τηλεόρασης, της ψυχαγωγίας, της μόδας και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η MC DIGITAL MEDIA το βράδυ της Παρασκευής στο Theama Venue στη Λεμεσό, τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας, ήταν όλοι εκεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, η Πρόεδρος της Βουλής, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Υπουργοί, Βουλευτές, Αρχηγοί και Εκπρόσωποι Κομμάτων, Δημάρχοι.

Στην εκδήλωση του Ομίλου μας, παρέστησαν επίσης σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του επιχειρείν, με μεγάλο κύκλο εργασιών σε Κύπρο και εξωτερικό, Μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας, Προέδροι και Εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ομάδων, της ΚΟΠ, του ΚΟΑ, αθλητικών σωματείων, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί και τραγουδιστές, άνθρωποι από το χώρο της μόδας και του lifestyle.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο Γενικός Διευθυντής της MC DIGITAL MEDIA Χρίστος Μαραγκός.

 

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας απόλαυσης στη συνέχεια ένα υπέροχο πρόγραμμα από τους αγαπημένους Έλλη Κοκκίνου και Λούκα Γιώρκα.

Δείτε βίντεο από τη λαμπερή βραδιά:

Εντός της ημέρας θα ακολουθήσουν περισσότερα θέματα με πλούσια φωτορεπορτάζ και πλάνα από τη λαμπερή εκδήλωση της MC DIGITAL MEDIA.

Scroll to Top