Το application του Protathlima.com είναι εδώ!

Όλος ο Αθλητικός κόσμος στο Χέρι σου!

Εσείς το ζητήσατε… Το application του Protathlima.com είναι εδώ!

Η MC DIGITAL MEDIA, στα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης της σας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια εφαρμογή του πληρέστερου αθλητικού portal της Κύπρου Protathlima.com!

Το Protathlima Mobile App έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει στους φίλους του αθλητισμού αναβαθμισμένη εμπειρία ενημέρωσης και πρόσβασης στο πλούσιο περιεχόμενο του πόρταλ Protathlima.com.

Εύκολη πλοήγηση, άμεση ενημέρωση, βίντεο, διαρκής ανανέωση του περιεχομένου από τους έμπειρους αθλητικούς συντάκτες του Ομίλου, για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα για το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα που αγαπάς.

Μέγας Χορηγός του Protathlima Mobile App είναι η MERIDIANBET, η εταιρεία στοιχημάτων με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς, η οποία θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στοίχημα σε όλους τους χρήστες που θα κατεβάσουν την εφαρμογή (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)!

Επιπρόσθετα, όσοι κατεβάσετε το Protathlima Mobile App, θα μπορείτε να συμμετέχετε στον μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα SCOOTER KYMCO AGILITY CITY 125i CBS E4 αξίας €2500, προσφορά της εταιρείας MOTOSPEED LTD, συμπληρώνοντας την Αίτηση Συμμετοχής που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)!

Το Protathlima Mobile App είναι διαθέσιμο σε iOS Android. Για να μαθαίνεις πρώτος και αξιόπιστα όλες τις αθλητικές ειδήσεις και τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας, στην Κύπρο και το εξωτερικό!

SMART TIP: Επίλεξε την αγαπημένη σου ομάδα από την κατηγορία Teams για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της!

*Παρακαλώ όπως διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους & Προϋποθέσεις του διαγωνισμού

Scroll to Top