Our Digital Brands

Με ένα ευρύ δίκτυο ιστοσελίδων διαφοροποιημένης θεματολογίας και με μια έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα με πέραν των 40 εξειδικευμένων στελεχών, η MC Digital Media Ltd πρωτοπορεί και ανοίγει νέους δρόμους στον τομέα της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αυξάνοντας συνεχώς την απήχηση και την δυναμική της.

Στόχος μας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι, να εδραιωνόμαστε στη συνείδηση του  αναγνώστη, για την έγκαιρη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση, μακριά από σκοπιμότητες και με αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τριάντα ιστοσελίδες ανήκουν στο δυναμικό της MC MEDIA και καλύπτουν τον πιο απαιτητικό αναγνώστη ως προς τη θεματολογία αλλά και το περιεχόμενο.

CYPRUSTIMES.COM

Η ενημερωτική ιστοσελίδα με άποψη, αποκλειστικά θέματα, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από την  καρδιά των γεγονότων, και αποτελεί την πιο δυνατή επιλογή για την καθημερινή ενημέρωση του κοινού.

Η Cyprustimes και η έμπειρη δημοσιογραφική της ομάδα, σας μεταφέρει καθημερινά την είδηση με ταχύτητα και αμεσότητα, αποκαλυπτικά και τεκμηριωμένα. Όλες οι πολιτικές εξελίξεις, οικονομικές ειδήσεις, αθλητική ενημέρωση και ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz με αντικειμενικότητα και σεβασμό στο αναγνωστικό της κοινό!

Ότι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. Αξιόπιστα και αμερόληπτα.

Όλα εδώ!

800000

Μοναδικοί επισκέπτες

13000000

Εμφανίσεις μηνιαίως

60

Άνδρες (18-65+) %

40

Γυναίκες (18-65+)

PROTATHLIMA.COM

Τo πληρέστερο αθλητικό portal, είναι εδώ, ολοκληρωμένο αθλητικό περιεχόμενο, ειδήσεις από το Κυπριακό και το διεθνές ποδόσφαιρο καθώς και ενημέρωση για τα υπόλοιπα αθλήματα με αξιοπιστία, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Το Protathlima είναι εδώ για να προσφέρει τη διαφοροποιημένη αθλητική ενημέρωση, με σεβασμό προς το αναγνωστικό κοινό και με μοναδικό στόχο την πληρέστερη αθλητική ενημέρωση στην Κύπρο.

Μέσα απο το Akadimies, Mikres Katigories και Mr.Bet σας προσφέρει ακόμα πιό πολλά θέματα ενημέρωσεις στο πιο ψηλό επίπεδο.

Στελεχωμένο από μια έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων που καθημερινά παρουσιάζουν στο αναγνωστικό κοινό αθλητική ενημέρωση για το ποδόσφαιρο, την καλαθόσφαιρα και όλα τα αθλήματα με συνεχή ροή ειδήσεων, πλούσια φώτο-ρεπορτάζ, videos, live streaming, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και αφιερώματα.

Το Protathlima δικαίως έχει καθιερωθεί ως το πληρέστερο αθλητικό portal.

350000

Μοναδικοί επισκέπτες

5000000

Εμφανίσεις μηνιαίως

85

Άνδρες (18-65+)

15

Γυναίκες (18-65+)

SHOOTANDGOAL.COM.CY

Η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Κύπρου, άνοιξε το δρόμο της διαδικτυακής ενημέρωσης για τον αθλητισμό και όχι μόνο. Πλήρως ανανεωμένο και ενισχυμένο με μία έμπειρη ομάδα αθλητικογράφων, συνεχίζει να προσφέρει στο αθλητικό κοινό της Κύπρου έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.

Αναλυτικά ρεπορτάζ για όλα τα αθλήματα στην Κύπρο και το εξωτερικό, αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ζωντανές καλύψεις των αγώνων ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, καυτά παρασκήνια και καυστικές στήλες με σχόλια που μόνο εδώ θα διαβάσετε.

Όλες οι αθλητικές ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο!

230000

Μοναδικοί επισκέπτες

3000000

Εμφανίσεις μηνιαίως

87

Άνδρες (18-65+)

13

Γυναίκες (18-65+)

SHOWBIZ.COM.CY

Η πρώτη lifestyle ιστοσελίδα, μοναδική στο είδος της, σερβίρει σε κάθε κλικ τα πιο καυτά και σημαντικά θέματα του κυπριακού και διεθνές star system.

Οι αναγνώστες ενημερώνονται καθημερινά για όλα τα κοσμικά νέα και κους-κους αλλά και για την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ δεν διστάζει να παραθέσει παρασκηνιακές και αποκλειστικές πληροφορίες σε θέματα που αφορούν την Κυπριακή showbiz.

Με σεβασμό προς τον αναγνώστη και με θεματολογία που αφορά όλους, η Showbiz προβάλλει την εναλλακτική ενημέρωση, πάντα με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

300000

Μοναδικοί επισκέπτες

1500000

Εμφανίσεις μηνιαίως

35

Άνδρες (18-65+)

65

Γυναίκες (18-65+)

LADYTIMES.COM.CY

Η απόλυτη γυναικεία ιστοσελίδα η οποία κατάφερε να γίνει η πρώτη επιλογή της κάθε γυναίκας χάρη στις φρέσκιες ιδέες και λύσεις που προτείνει σε θέματα που αφορούν ομορφιά, fitness, οικογένεια, μόδα, σεξ και τόσα άλλα…

Με ποικίλη και άκρως ενδιαφέρουσα ύλη, μία θεματική ιστοσελίδα που ασχολείται με τον όμορφο κόσμο της γυναίκας, της μόδας και της ομορφιάς, παρέχει λύσεις και προτάσεις στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της σημερινής γυναίκας / μαμάς / εργαζόμενης!

Φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, γυμναστές, γιατροί, εκπαιδευτικοί ψυχολόγοι και πολλοί ακόμα επαγγελματίες, παρέχουν συμβουλές και να δίνουν απαντήσεις για όλα.

Η θεματολογία συμπληρώνεται με ταξιδιωτικές προτάσεις σε εξωτικούς προορισμούς, αποκλειστικές συνεντεύξεις αλλά και προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι!

Ότι ψάχνει η γυναίκα του σήμερα στην πιο θηλυκή της μορφή!!

270000

Μοναδικοί επισκέπτες

12000000

Εμφανίσεις μηνιαίως

16

18-65+

84

18-65+

CFL.COM.CY

Tο πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν την δική τους “dream team” με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!

15000

Συνδρομητές

70

Άνδρες (18-65+)

30

Γυναίκες (18-65+)