Η MC DIGITAL MEDIA συνειδητή επιλογή για το αναγνωστικό κοινό. Όλοι εδώ! (pics)

Συνεχίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης που «έχτισε» με το αναγνωστικό κοινό, η MC DIGITAL MEDIA κατέγραψε για μία ακόμη φορά υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας στα portals διαφοροποιημένης θεματολογίας που διαθέτει.

Τα νούμερα επισκεψιμότητας που κατέγραψε το Google Analytics τις τελευταίες 30 μέρες, αποδεικνύουν ότι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος στην Κύπρο MC DIGITAL MEDIA συνεχίζει με σταθερά βήματα την ανοδική του πορεία, πρωτοπορώντας ταυτόχρονα σε περιεχόμενο και αναβαθμισμένες τεχνολογίες.

19,000,000 page views μηνιαίως!

200 000 αναγνώστες ημερησίως εμπιστεύονται και επιλέγουν συνειδητά την MC DIGITAL MEDIA για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία τους. Γεγονός που αποδεικνύεται και από τα νούμερα επισκεψιμότητας που καταγράφουν τα portals του ομίλου μας ακόμα και σε περιόδους που τα social media είναι εκτός λειτουργίας.

Την ίδια ώρα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, η MC DIGITAL MEDIA  συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινούριες πλατφόρμες στόχευσης, δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες.

 

CYPRUS TIMES

Υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας που επιβεβαιώνουν ότι η Cyprus Times βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού για την ενημέρωση του σε 24ωρη βάση, κατέγραψε το ειδησεογραφικό portal της MC DIGITAL MEDIA.

PROTATHLIMA

Εκπληκτικά νούμερα κατέγραψε το PROTATHLIMA τις τελευταίες 30 μέρες. Το κορυφαίο αθλητικό portal της Κύπρου συνεχίζει να αποτελεί πρώτη επιλογή για την αθλητική ενημέρωση του κοινού.

 

SHOWBIZ

Διαχρονική επιλογή για όσους επιθυμούν να ψυχαγωγηθούν και να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν στο εγχώριο και όχι μόνο lifestyle, συνεχίζει να αποτελεί το κορυφαίο Lifestyle Portal SHOWBIZ.

 

LADY TIMES

Το πρώτο ολοκληρωμένο γυναικείο portal της Κύπρου LADYTIMES, με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και μοναδικά tips μόδας, ομορφιάς και well being, συνεχίζει την ανοδική του πορεία, καταγράφοντας υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας.

Προσθέτοντας στα νούμερα επισκεψιμότητας που παρουσιάζονται πιο πάνω, τους χιλιάδες χρήστες που επισκέπτονται καθημερινά τις οπαδικές ιστοσελίδες του ομίλου, το application της Cyprus Times και τα διαδραστικά μας παιχνίδια CFL και GFL, η MC DIGITAL MEDIA καθίσταται με αποδείξεις συνειδητή επιλογή για το αναγνωστικό κοινό.

Scroll to Top