Συνέπεια στην ενημέρωση… Συνέχεια στην καινοτομία. Η MC MEDIA σταθερά στην κορυφή!

Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος στην Κύπρο MC DIGITAL MEDIA, που από την αρχή της δραστηριοποίησης του πέτυχε να αλλάξει το τοπίο της διαδικτυακής ενημέρωσης, μπαίνει δυναμικά και στη νέα χρονιά, συνεχίζοντας να καινοτομεί!

Πρωτοπορώντας σε περιεχόμενο ειδήσεων και αναβαθμισμένες τεχνολογίες, με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει, η MC DIGITAL MEDIA με 5 portals διαφοροποιημένης θεματολογίας, ικανοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τόσο του αναγνωστικού κοινού όσου και των διαφημιζόμενων.

Με συνεχή ενημέρωση για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, συνεντεύξεις, αναλύσεις, live συνδέσεις από την καρδιά των γεγονότων και εξειδικευμένες στήλες, τα πέντε μεγάλα portals του ομίλου σας μεταφέρουν πρώτα την είδηση και ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού για ενημέρωση όλο το 24ωρο επί θεμάτων ειδησεογραφίας, αθλητισμού και lifestyle.

70% του αναγνωστικού μας κοινού επισκέπτεται απευθείας τις ιστοσελίδες. 94% όσων διαφημίζονται διαδικτυακά επιλέγουν την MC DIGITAL MEDIA για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους με το ποσοστό του view ability να κυμαίνεται σταθερά πάνω από 50% .

Το 2019 ήταν η χρονιά που η MC DIGITAL MEDIA ανανεώθηκε πλήρως, παρουσιάζοντας στο αναγνωστικό κοινό ολοκαίνουριες ιστοσελίδες, με μοντέρνο και κυρίως εύχρηστο σχεδιασμό και πλοήγηση που απευθύνονται σε όλους τους αναγνώστες.

Με πέραν των 200 χιλιάδων επισκεπτών καθημερινά και περισσότερους από 600 χιλιάδες followers σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εγγεγραμμένους χρήστες σε newsletters και messenger, η MC DIGITAL MEDIA παρέχει στους αναγνώστες της τις περισσότερες, ευκολότερες και πιο άμεσες επιλογές για συνεχή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Προς την κατεύθυνση αυτή πρόσφατα προχώρησε σε μία ακόμα καινοτομία, δίνοντας την ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό του ειδησεογραφικού site του ομίλου Cyprus Timesόχι μόνο να διαβάσει ένα άρθρο αλλά και να το ακούσει με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Η Cyprus Times, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της MC DIGITAL MEDIA, συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία της και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε με το αναγνωστικό κοινό, κατάφερε με το περιεχόμενο της να κερδίζει πέραν των 80 χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών ημερησίως. Την ίδια ώρα, πάνω από 30 χιλιάδες αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για όσα συμβαίνουν στην Κύπρο και τον κόσμο μέσα από το μοντέρνο και εύχρηστο application της Cyprus Times.

Εκπληκτικά νούμερα καταγράφει το PROTATHLIMA. Το κορυφαίο αθλητικό portal της Κύπρου με αποκλειστικές ειδήσεις και αναλύσεις και πέραν των 35 χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών ημερησίως, συνεχίζει να αποτελεί εδώ και 15 χρόνια την πρώτη επιλογή για την αθλητική ενημέρωση του κοινού.

Το Shoot&Goal η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Κύπρου, με ιστορία 18 ολόκληρων χρόνων διαθέτει το πιο πιστό κοινό αναγνωστών, που ξεπερνούν τις 25 χιλιάδες ημερησίως. Πλήρως ανανεωμένο, προσφέρει στους αναγνώστες αναλύσεις, γκάλοπ, ρεπορτάζ και θεματολογία γραμμένα με τη διαφορετική ματιά των αθλητικογράφων του, έτσι όπως δε θα τα διαβάσετε αλλού.

Με σταθερή πορεία εδώ και 12 χρόνια, η lifestyle ιστοσελίδα του ομίλου Showbiz δε χρειάζεται συστάσεις. Συνεχίζει να αποτελεί πρώτη επιλογή για ενημέρωση και ψυχαγωγία με πέραν των 20 χιλιάδων επισκεπτών ημερησίως.

Το πρώτο ολοκληρωμένο γυναικείο portal της Κύπρου Ladytimes, με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις και εντυπωσιακές φωτογραφίσεις, διαγωνισμούς και μοναδικά tips μόδας, ομορφιάς και well being, παραμένει η νούμερο 1 επιλογή για τη σύγχρονη γυναίκα και όχι μόνο, κερδίζοντας πέραν των 20 χιλιάδων μοναδικών επισκεπτών ημερησίως.

Την ίδια ώρα, το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν τη δική τους «dream team» με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Απόδειξη οι 20 χιλιάδες συνδρομητές που καταγράφει σήμερα το Cyprus Fantasy League.

Η συνειδητή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και τα υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας αναδεικνύουν την MC DIGITAL MEDIA ως τον μεγαλύτερο διαδικτυακό όμιλο στην Κύπρο, γεγονός που αποτελεί για εμάς δύναμη για τη συνέχεια. Δέσμευση μας η συνέχιση της έγκυρης, αντικειμενικής και σοβαρής ενημέρωσης καθώς και η συνεχής ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και αυτή τη χρονιά.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top