Η MC DIGITAL MEDIA ξεκινά τη νέα χρονιά με εκπληκτικά νούμερα επισκεψιμότητας (pics)

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε την είσοδο του το 2019 για το μεγαλύτερο διαδικτυακό όμιλο της Κύπρου. Η MC DIGITAL MEDIA κατέγραψε στα 5 portal του ομίλου εντυπωσιακά νούμερα επισκεψιμότητας για τον μήνα Ιανουάριο που επιβεβαιώνουν την προτίμηση και εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού.

Πρωτοπορώντας σε περιεχόμενο και αναβαθμισμένες τεχνολογίες, η MC DIGITAL MEDIA με 28 ιστοσελίδες διαφοροποιημένης θεματολογίας, ικανοποιεί τις ανάγκες αναγνωστικού κοινού.

Ενημέρωση όλο το 24ωρο και ψυχαγωγία, πλούσιο περιεχόμενο και καινοτόμες ιδέες με one stop solution σε ότι αφορά το Digital Marketing.

CYPRUS TIMES

Υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας που επιβεβαιώνουν ότι η Cyprus Times βρίσκεται σταθερά στις πρώτες επιλογές του αναγνωστικού κοινού για την καθημερινή ενημέρωση του, κατέγραψε το ειδησεογραφικό portal της MC DIGITAL MEDIA.

Με το περιεχόμενο της η Cyprus Times κατάφερε τον μήνα Ιανουάριο να «κερδίσει» 842.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ κατέγραψε πέραν των 9 εκατομμυρίων εμφανίσεις σελίδων.

 

PROTATHLIMA

Εκπληκτικά νούμερα κατέγραψε το PROTATHLIMA τον μήνα Ιανουάριο. Το κορυφαίο αθλητικό portal της Κύπρου με 374.046 μοναδικούς επισκέπτες, συνεχίζει να αποτελεί πρώτη επιλογή για την αθλητική ενημέρωση του κοινού.

Η σκληρή δουλειά για έγκυρη, έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωση μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα, έπιασε τόπο.

SHOWBIZ

Η ShowBiz.com.cy αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πώς με τις αποκλειστικές της ειδήσεις, τα αποκαλυπτικά θέματα και τις συνεντεύξεις της από επώνυμα πρόσωπα που μονοπωλούν το εγχώριο και όχι μόνο lifestyle, συνεχίζει να αποτελεί το κορυφαίο Lifestyle Portal στην Κύπρο με 328.689 μοναδικούς επισκέπτες.

Τα νούμερα επισκεψιμότητας για τον μήνα Ιανουάριο εντυπωσιακά! 2.000.000 Page Views επιβεβαιώνουν πως η ShowBiz.com.cy αποτελεί την πρώτη επιλογή για το αναγνωστικό κοινό μετά από 10 χρόνια ζωής.

LADY TIMES

Το Ladytimes ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο Page Views τον Ιανουάριο του 2019!

Το πρώτο ολοκληρωμένο γυναικείο portal της Κύπρου, με αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και μοναδικά tips μόδας, ομορφιάς και well being, σημείωσε ρεκόρ, αφού κατέγραψε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές σελίδας (pageviews), από 278.484 μοναδικούς επισκέπτες!

 

CYPRUS FANTASY LEAGUE

Την ίδια ώρα, το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φτιάξουν τη δική τους «dream team» με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Απόδειξη οι 15,000 συνδρομητές που καταγράφει σήμερα το Cyprus Fantasy League.

Τα νούμερα επισκεψιμότητας απόδειξη της εμπιστοσύνης σας. Δέσμευση μας η συνέχεια με την ίδια προσήλωση στην ενημέρωση και σεβασμό στον αναγνώστη. Σας ευχαριστούμε!

Scroll to top