ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΝΙΚΟΛΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΛΑΜΠΕΡΟ GALA DINNER PARTY ΤΗΣ MC DIGITAL MEDIA

Μία ξεχωριστή βραδιά στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου, Υπουργών, Βουλευτών, Εκπροσώπων του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο όμιλος ιστοσελίδων MC DIGITAL MEDIA στο Hilton Park στη Λευκωσία.

Η βραδιά διοργανώθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση ενός κεφαλαίου προγραμματισμού που είχε τεθεί ως στόχος από το ξεκίνημα του ομίλου ενώ στόχο είχε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του ομίλου για τη διαχρονική στήριξη τους .

Σε χαιρετισμό που απεύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MC DIGITAL MEDIA κύριος Χρίστος Μαραγκός έκανε αναφορά σε μία σύντομη αλλά μεστή επιχειρηματική πορεία που καθιστά τον όμιλο το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο δίκτυο ιστοσελίδων στην Κύπρο, που καλύπτει τις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού, που καθημερινά αυξάνεται.

Ιδιαίτερα σημαντικά τα στοιχεία επισκεψιμότητας που έχει να επιδείξει ο όμιλος της MC DIGITAL MEDIA, μέσα από ένα δίκτυο  30 ιστοσελίδων διαφοροποιημένης θεματολογίας, αριθμώντας  200 χιλιάδες αναγνώστες ημερησίως.

Με σύνθεση απόψεων και σεβασμό, στις νέες λεωφόρους επικοινωνίας που προσφέρει το διαδίκτυο.

 

ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ECONOMYTIMES.COM